top of page

La capitolul meșterit, am plăcerea de a vă informa că am tradus din limba engleză îndrumarul de construcție al caiacului Shrike. Pentru cei ce încă nu știu, Shrike-ul este un proiect stitch and glue gratuit, adică planurile, șabloanele și chiar și fișierele pentru AutoCAD se pot descărca fără plată și fiecare cam poate face cu ele ce dorește. Toată afacerea are în spate altruismul celor doi Crowhurst, de la CNC Kayaks, care au dăruit lumii un excelent caiac în stil groenlandez. Proiectul încă crește...

Shrike-ul este un caiac superb, de care personal m-am îndrăgostit acum mult timp. Are performanțe foarte bune pe apă, poate fi abordat cam de toate categoriile de caiaciști, este ușor de adaptat ca proiect și construcție nevoilor tuturor (șabloanele se pot scala sau modifica, fără a mai pune la socoteală că vin din start cu multe variante constructive), este ușor de construit și este ușor el în sine, ca greutate.

Prin urmare, cine este interesat să construiască unul, beneficiază acum și de avantajul de a avea un îndrumar în cea neaoșă, care este inclus în pachetul de download.

Pentru mai multe detalii sau pentru a-l descărca, vizitați:

www.cnckayaks.com

sau

https://www.facebook.com/search/top?q=cnc%20kayaks

Ce-i ce deja au planurile, pot descărca doar manualul cu un click aici.

bottom of page